Pregunta descartada

  • Enviada: 29/10/2012
  • per: Ignasi
  • Estat: Descartada
  • Arxivat en: Política
  • Comparteix:

Política?

Hola! De tota la vida he votat al Bloc, perquè creia, i segueisc creient que la coalició és la que més em representa, però m'acaba de sorgir un dubte en quan als ideals del partit.
Per què "defenseu" l'himne de la Comunitat Valenciana i no la muixeranga? Per què "defenseu" la bandera amb el blau per al poble valencià?
I dic defenseu perquè he pogut veure amb els meus ulls la marxa del 9 d'octubre, on Compromís duia la quatribarrada amb el blau, i també ho podria pensar perquè quan Marina Albiol (diputada de EU) va defensar la muixaranga i la quatribarrada a les Corts Valencianes, només aplaudiren els del seu partit (EUPV) i vosaltres no... Quin mal de panxa s'em posà... :S
M'ho podrie aclarir? Gràcies.


Esta pregunta ha estat rebutjada per la seguent raó:
Hola, Ignasi! L'Oficina VolemSaber és per a peticions d'informació a les administracions públiques i el que ens demanes és una qüestió de posicionament polític de Compromís, tràmit per al qual tenim habilitat el fòrum Participa! de la nostra pàgina web: http://coaliciocompromis.net/actua/participa/ No obstant això, et podem respondre que Coalició Compromís és una formació d'estricta obediència valenciana i que creiem que és el moment de superar divisions estèrils, més encara quan és el PP que agita vells fantasmes per tal de tapar la seua corrupció i nefasta gestió que tant de mal ens està fent. Des Compromís volem sumar i no restar i, per tant, totes les manifestacions simbòliques del poble valencià ens són pròpies. Salutacions!


comments powered by Disqus