Pregunta descartada

  • Enviada: 22/4/2015
  • per: Arnau Boix
  • Estat: Descartada
  • Arxivat en: Política
  • Comparteix:

Independència?

Hola companys,

Sóc l'Arnau, no sóc valencià, sóc gironí, però sí que tinc amics valencians, tot i que desconec les seves opcions polítiques. La pregunta és simplement per un aclariment personal.
He estat buscant informació sobre el vostre grup, sé que defenseu la llengua i la cultura valenciana, també sou favorables a un concert econòmic però, m'agradaria saber si compromís com a partit polític, defensa la independència del País Valencià i si defensa els països catalans com a països lliures.

Moltes gràcies,


Esta pregunta ha estat rebutjada per la seguent raó:
Hola, Arnau! En primer lloc, t'hem de dir que descartem la teua petició perquè Volem saber és un portal per adreçar preguntes a les administracions. En el teu cas, ens preguntes pel nostre posicionament com a Compromís. En eixe sentit, et responem nosaltres mateixos. Des de Compromís creiem que el que cal aconseguir avui en dia és defensar l'autogovern dels valencians, que està sent atacat per totes bandes, i que és un sinònim de benestar. El debat sobre la independència no està plantejat perquè no està en l'agenda política. Salutacions!


comments powered by Disqus