Pregunta descartada

  • Enviada: 3/9/2014
  • per: Robert
  • Estat: Descartada
  • Arxivat en: Política
  • Comparteix:

Sobre les retribucions de la gent del partit?

Hola, tinc alguns dubtes:
- ¿Per què alguns càrrecs de compromís aporten al partit un 25% del seu salari i uns altres solament el 10%? (per ex. Morera 15%, Oltra 25%, Nomdedéu 10%)
- ¿Què és exactament el "complement per l'exercici del càrrec? (Morera cobra 1.572€ i Mollà 584€)
- ¿Què és exactament la "indemnització exercici de funció? (Morera 294€, Pañella 882€)
- ¿Per a què s'utilitzen les subvencións (la fixa i la variable) exactament? ¿A quines persones es contracta amb la partida "per contractació de personal"?


Esta pregunta ha estat rebutjada per la seguent raó:
Hola, Robert! En primer lloc, un aclariment: Volem Saber és un portal per enviar preguntes a les institucions, com que la teua fa referència a Compromís, la descartem, perquè no tindria cap sentit presentar-la en una institució, i te la responem ací mateix. Has de tindre en compte, però, que tenim un altre fòrum per a aquesta mena de preguntes, el fòrum Participa: http://compromis.net/actua/participa/ 1) Els càrrecs de Compromís aporten els % del seu salari a la organització política a la qual pertanyen i és aquesta la que estableix els % segons la seua carta financera. En els casos que esmentes, Enric Morera i Enric Nomdedéu ho fan al Bloc i Mónica Oltra ho fa a Iniciativa del Poble Valencià. 2) El "complement per exercici del càrrec" es refereix a la quantitat per les funcions de Síndic-portaveu que desenvolupa Enric Morera, és la mateixa en tots els grups polítics. 3) La "indemnització per exercici de funció" són les dietes corresponents segons la circumscripció per la qual ha estat triat el diputat. En aquest cas, Morera ha estat triat per la de València i Josep Maria Pañella per la de Castelló, per la qual cosa se li suposa una major quantia en desplaçaments. 4) Les subvencions es destinen al funcionament del Grup Parlamentari, a la realització del dia a dia i a la contractació de personal (assessors, comunicació, administració, etc.) Salutacions!


comments powered by Disqus