Pregunta resposta

  • Enviada: 25/9/2013
  • per: IGNASI CUENCA
  • Estat: Contestada
  • Arxivat en: Economia
  • Comparteix:

Quants diners costa el concurs de dibuix infantil de l'EMT de València i en quin percentatge s'incrementen els passatgers infantils fruit d'aquesta acció?

l'any passat vaig preguntar“quants BONO ORO s'han fet enguany a l'ajuntament de valència, i d'aquests quants corresponen a majors de 65 anys i quants a la resta. també quants diners ens costa aquest repartiment indiscriminat de carnets gratuïts per a l'EMT.” la resposta (http://volemsaber.com/uploads/OUT_COMPROMIS_1353069575.pdf) de 103.000 Bono Oro i sense dir-nos el cost em va deixar gelat.
enguany el meu fill acaba de de rebre una cartolina per a participar al concurs de dibuix de l'EMT. vull saber quant costa aquesta acció de promoció de l'ús de l'autobús i en quant s'incrementa el nombre de passatgers infantils a partir d'aquesta acció. i si aconseguiu saber ja quant ens costen els BONO ORO serà molt curiòs fer la comparació, doncs el meu fill pagarà tarifa d'adult a partir de cumplir 6 anys, independentment de la nostra situació econòmica o familiar mentre els jubilats rics continuaran anant practicament debades.


Esta pregunta ha estat aprovada i està a l'espera de ser redactada i presentada formalment a la institució on pertoque.comments powered by Disqus