Pregunta resposta

 • Enviada: 3/7/2013
 • per: Miquel-Àngel Rodríguez i Rodríguez
 • Estat: Contestada
 • Arxivat en: Admon.
 • Comparteix:

En resposta a #925?

Llig que l'esmentada "Ley 8/1984" (no són capaços de contestar en valencià a la pregunta feta en valencià, tot i el prec) , a l'article seu 2n, només explicita que la senyera té 4 barres roges sobre fons groc i coronades sobre franja blava junt a l'asta. És cert que no hi conté les proporcions de cada element ni del conjunt sencer (la Viquipèdia m'ho confirma), per la qual se m'acudeix que perfectament podrien col·locar una bandera quadrada o llarga com una cinta, que tinguera una franja blava tan ampla com la meitat de la bandera (sempre en el costat de l'asta), deixant l'altra meitat a les 4 barres, encara que aquestes fossin també de desigual mida i amplària. Un desgavell aberrant que no contradiria la llei! Gràcies.


Esta pregunta ha estat aprovada i està a l'espera de ser redactada i presentada formalment a la institució on pertoque.


 • Resposta directa de Compromís:
  Bona vesprada Miquel Àngel,

  Gràcies per escriure'ns!

  En primer lloc, com bé dius, el PP es nega a contestar en valencià tot i el prec. Un mostra més de la fòbia que tenen a la nostra llengua.

  En segon lloc, amb la resposta que ens donen, ens podem fer una idea al respecte que tenen per l'oposició. La resposta no arriba ni a 2 ratlles.

  Un exemple més de la forma de governar autoritària del PP.

  Moltes gràcies

  Compromís per València

comments powered by Disqus